Luchtkwaliteit

Je woning is de plek waar je je veilig voelt. Toch zien we vaak een belangrijk veiligheidselement over het hoofd: de luchtkwaliteit. Verontreinigde lucht in huis beïnvloedt je humeur en zelfs je gezondheid. En in onze hypergeïsoleerde huizen kan die slechte lucht niet ontsnappen. De vraag dringt zich dus op: hoe verbeter je de luchtkwaliteit in huis?

BLUESCIENCE

Een eenvoudig retro-fit systeem voor alle bestaande airconditioning wandunits, waarmee de uitgeblazen geklimatiseerde lucht via een constante UV-C-desinfectie, van virussen, bacteriën en geuren gezuiverd wordt.

 

UV-C LED LUCHTDESINFECTIESYSTEEM

BLUESCIENCE maakt gebruik van de desinfecterende eigenschappen van UV-C licht om een airconditioner in een krachtig luchtzuiveringstoestel om te zetten. Warme en vervuilde lucht wordt via de bovenkant van de unit naar binnen gezogen, waar deze vervolgens via de koelspiraal van de unit wordt gekoeld.

BLUESCIENCE dompelt de lucht rond de koelspiraal onder in UV-C licht en zuivert deze tijdens het proces. De gekoelde lucht wordt vervolgens door de airco-unit voor 99.9% vrij van virussen, bacteriën, schimmels en geuren verspreid.

 

Waarom kiezen voor BLUESCIENCE?

In het moderne leven vormt de groeiende aanwezigheid van bacteriën en virussen een groot probleem voor de gezondheid. In kleine openbare ruimten van zogenaamde overdekte hotspots zoals kantoren, vergaderzalen, restaurants, cafés en wachtkamers met een (te) grote groep mensen ontstaat een hoger risico op een infectie in de lucht.

BLUESCIENCE gebruikt de aard van deze indoor hotspots om, via de wandunits en het daarin gemonteerde luchtdesinfectiesysteem, deze vervuilde lucht op te nemen en te reinigen, en zo de kans op infectie of besmetting enorm te verminderen. BLUESCIENCE inactiveert niet alleen virussen en bacteriën, maar neutraliseert tegelijk ook onaangename geuren die vaak voorkomen in omgevingen zoals restaurants, bars en fitnesscentra.

 

Voor meer informatie bekijk onze folder of neem contact met ons op!

Meer info?

Aarzel niet om ons te contacteren!