Service/Onderhoud

Geheel tot uw dienst!

Na een perfecte plaatsing en installatie kan u rekenen op onze uitstekende service. Als deskundige en betrouwbare langetermijn partner in koeltechnieken staan we u steeds bij wanneer u vragen of problemen hebt.

24/7 Bereikbaar!

Ondervindt u een uitval of storing, dan staat ons serviceteam 24/7 ter beschikking. Dankzij onze kennis en ervaring en de grote voorraad wisselstukken kunnen wij u snel en efficiënt van dienst zijn! 

Een onderhoudscontract = alleen maar voordelen!

Bij elke nieuwe installatie bieden wij u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Dit geeft u recht op een aantal jaren extra waarborg en zorgt ervoor dat u zich niets hoeft aan te trekken over het wanneer en hoe van het periodiek onderhoud. Ook het opmaken en bezorgen van de attesten nemen we voor onze rekening. 

Ook wanneer u al een installatie hebt, kunnen wij die verder onderhouden en stellen we u een contract op maat voor. 

Dankzij een regelmatige onderhoud van uw installatie(s) kunnen wij u niet alleen een probleemloze werking en een optimaal rendement garanderen, maar blijft u ook helemaal in orde met de wettelijke verplichtingen!

Een ervaren en deskundig team

Wij gaan voor een samenwerking op maat van uw wensen en noden, waarbij onze ervaren techniekers u met hun kennis en vakmanschap van dienst zijn. We investeren continu in vorming en opleiding van onze medewerkers, zodat ze ook de nieuwste technieken perfect beheersen.

SAP Koeltechniek staat op de lijst van koeltechnisch gecerticifeerde bedrijven en kan in zijn  gekwalificeerd en ervaren team rekenen op een airco-energiedeskundige, die de verplicht opgelegde keuring door de Vlaamse overheid voor u uitvoert. 

Een constructieve samenwerking!

Dankzij een jarenlange samenwerking met betrouwbare partners kunnen wij gaan voor 100% tevreden klanten. Want een constructieve langetermijn relatie met zowel onze leveranciers als onze klanten, dat is wat SAP Koeltechniek sterk maakt!

24/7 Service

Wij helpen u uit de nood!