Commercieel

Het perfecte klimaat voor uw onderneming!

In tal van sectoren is SAP Koeltechniek vaste leverancier van de koelinstallaties en – technieken. Van de kleine bakker of slager om de hoek tot de supermarktketen, ziekenhuis of school, wij bedienen elke klant met een oplossing op maat en zorgen voor een onberispelijke service.

Koelmeubelen

We zorgen voor het gewenste meubilair om uw koopwaren smaakvol, aantrekkelijk en hygiënisch te presenteren! Van toonbanken tot vitrines, koeltafels of wandkoeling, u kan op ons rekenen voor advies, ontwerp, levering en installatie. Al onze systemen blinken uit in excellente prijs/kwaliteit verhouding en energiezuinig verbruik.

We zorgen steeds voor een stijlvolle afwerking en desgewenst voorzien we de gepaste verlichting of bijhorende rekken. 

Koel- of vriescellen

SAP Koeltechniek levert en plaatst koel- en vriescellen in alle mogelijke afmetingen voor een hygiënische en overzichtelijke stockage van uw levensmiddelen. Geheel volgens de gewenste capaciteit en beschikbare ruimte bouwen uw installatie op, met aandacht voor een optimaal gebruiksgemak en effciëntie.  

Ongeacht de sector waarin u actief bent (voeding, horeca, landbouw,…) biedt SAP Koeltechniek het gepaste koelsysteem van topkwaliteit met een onberispelijke service bovenop.