In huis

Uw huis op de juiste temperatuur!

Een optimale temperatuursbeheersing is niet alleen een goede zaak voor uw fysieke gezondheid. Mensen functioneren efficiënter bij een aangename temperatuur (idealiter rond de 22°C) en ze voelen zich ook beter in hun vel.

Zowel om uw huis te verwarmen als om het af te koelen kan u rekenen op de expertise en installaties SAP Koeltechniek.

Warmtepomp

Een warmtepomp is een energiezuinig, en bijgevolg milieuvriendelijk, alternatief voor een klassieke verwarming op gas of mazout. Eenvoudig gesteld haalt de warmtepomp zijn warmte uit de natuur (lucht, water of aarde) en geeft die af in uw huis. Het omgekeerde is ook mogelijk, warmtepompen kunnen ook voor afkoeling zorgen.

Er zijn heel wat mogelijkheden en systemen om uw huis te verwarmen of af te koelen (lucht/lucht, lucht/water of geothermische pompen), maar sowieso betekent een warmtepomp op lange termijn een aanzienlijk besparing op uw energiefactuur!

SAP Koeltechniek bekijkt samen met u welk systeem het best aan uw noden, wensen en budget voldoet en biedt u een voorstel op maat. Onze techniekers zorgen voor een perfecte installatie en geven u de nodige toelichting bij het gebruik ervan.

Bovendien kan u op ons rekenen voor een regelmatig onderhoud van uw warmtepomp. Dit is essentieel om een optimaal rendement te garanderen en de terugverdientijd zo kort mogelijk te maken. Gemiddeld mag u rekenen op 8 tot 10 jaar voor u uw investering terug gewonnen hebt! Wij helpen u ook om de overheidspremies te verkrijgen waar u recht op hebt.

Airconditioning

Een goede warmtebeheersing is uw woning is geen overbodige luxe meer. Steeds vaker  installeren we ook bij particulieren een airconditioningssysteem.

SAP Koeltechniek biedt tal van energie-efficiënte systemen en afgestemd op uw wensen en budget voorzien wij een voorstel op maat voor uw airconditioning. Onze ervaren techniekers staan in voor een feilloze levering en installatie en geven u een woordje uitleg bij het gebruik. Zo geniet u elke dag van een aangename temperatuur in uw woning.

Bovendien doen onze airco-toestellen veel meer dan enkel de omgeving afkoelen. Ze zorgen ervoor dat de luchtvochtigheid op peil blijft en zuiveren de lucht, zodat u het jaar rond van een gezond klimaat geniet!

Koeltechniek

Ook als particulier kan u beroep doen op onze expertise in koeltechniek. Door een steeds betere isolatie in (nieuwbouw)woningen is het niet vanzelfsprekend om nog een ‘koele berging’ te hebben. Dan biedt een koelsysteem op maat een oplossing. Zo houdt u uw levensmiddelen langer vers en zijn uw dranken altijd heerlijk gekoeld.

SAP Koeltechniek levert en installeert een koel- of vriescel of een koelingsmeubel volgens de regels van de kunst en passend in de voorziene ruimte.

Vanzelfsprekend nemen we initiatief voor jaarlijks nazicht en onderhoud. 

Warmtepompboiler

Een warmtepompboiler is een vrij nieuw, maar bijzonder interessant toestel om warm water aan te maken. Het systeem is eigenlijk vrij eenvoudig: er wordt warmte uit de lucht gehaald en die wordt benut om water op te warmen. Aanvullend is de warmtepompboiler uitgerust met een elektrische weerstand die "bijspringt" als snel, heel veel of heel warm (+60°C) water nodig is.
Voor veel gezinnen is deze warmtepompboiler een goede investering. De aankoopprijs is niet gering, maar door het veel lagere verbruik (3 tot 4 keer lager dan een elektrische boiler) zal dit systeem energiezuiniger, en dus ook voordeliger, zijn. 

Sap Koeltechniek zorgt voor een feilloze installatie van uw warmtepompboiler. Vraag gerust meer info over de mogelijkheden en het gebruik.

Meer info?

Aarzel niet om ons te contacteren!